Црна Гора очекува прашањето за демаркација на границата со Косово да биде според веќе постигнатиот договор - А1он
Почетна Регион Црна Гора очекува прашањето за демаркација на границата со Косово да биде според веќе постигнатиот договор
Регион

Црна Гора очекува прашањето за демаркација на границата со Косово да биде според веќе постигнатиот договор

12/09/2017 - 18:02 46 прегледи
Црна Гора очекува прашањето за демаркација на границата со Косово да биде според веќе постигнатиот договор