Алијанса за позитивна Македонија со целосна поддршка на кандидатите за градоначалници на коалицијата предводена од СДСМ - А1он
Почетна Македонија Алијанса за позитивна Македонија со целосна поддршка на кандидатите за градоначалници на коалицијата предводена од СДСМ
Македонија

Алијанса за позитивна Македонија со целосна поддршка на кандидатите за градоначалници на коалицијата предводена од СДСМ

12/09/2017 - 11:34 653 прегледи
Алијанса за позитивна Македонија со целосна поддршка на кандидатите за градоначалници на коалицијата предводена од СДСМ