Царовска: Нема да се населуваат бегалци, ниту пак ќе се градат станови за нив - А1он
Почетна Актуелно Царовска: Нема да се населуваат бегалци, ниту пак ќе се градат станови за нив
Актуелно

Царовска: Нема да се населуваат бегалци, ниту пак ќе се градат станови за нив

04/09/2017 - 16:07 155 прегледи
Царовска: Нема да се населуваат бегалци, ниту пак ќе се градат станови за нив