Иранскиот Парламент ја ограничи примената на смртна казна за трговија со дрога - А1он
Почетна Свет Иранскиот Парламент ја ограничи примената на смртна казна за трговија со дрога
Свет

Иранскиот Парламент ја ограничи примената на смртна казна за трговија со дрога

13/08/2017 - 18:37 23 прегледи
Иранскиот Парламент ја ограничи примената на смртна казна за трговија со дрога