Либија: Забраната за пристап на странски бродови до либиската зона за потрага и спасување е согласно меѓународните норми - А1он
Почетна Свет Либија: Забраната за пристап на странски бродови до либиската зона за потрага и спасување е согласно меѓународните норми
Свет

Либија: Забраната за пристап на странски бродови до либиската зона за потрага и спасување е согласно меѓународните норми

13/08/2017 - 18:35 22 прегледи
Либија: Забраната за пристап на странски бродови до либиската зона за потрага и спасување е согласно меѓународните норми