Македонските јуниорки звршија на 21-во место на Европското првенство во Даблин - А1он
Почетна СпортКошарка Македонските јуниорки звршија на 21-во место на Европското првенство во Даблин
Кошарка

Македонските јуниорки звршија на 21-во место на Европското првенство во Даблин

13/08/2017 - 16:41 16 прегледи
Македонските јуниорки звршија на 21-во место на Европското првенство во Даблин