СДСМ: Милионските штети и провизии за ВМРО-ДПМНЕ се баналност, новата влада ги надминува напластените проблеми - А1он
Почетна Македонија СДСМ: Милионските штети и провизии за ВМРО-ДПМНЕ се баналност, новата влада ги надминува напластените проблеми
Македонија

СДСМ: Милионските штети и провизии за ВМРО-ДПМНЕ се баналност, новата влада ги надминува напластените проблеми

13/08/2017 - 16:24 297 прегледи
СДСМ: Милионските штети и провизии за ВМРО-ДПМНЕ се баналност, новата влада ги надминува напластените проблеми