Таравари: Не сум бил на одмор, а ВМРО-ДПМНЕ нека ја пријави со име и презиме починатата пациентка за да се преземат мерки - А1он
Почетна Актуелно Таравари: Не сум бил на одмор, а ВМРО-ДПМНЕ нека ја пријави со име и презиме починатата пациентка за да се преземат мерки
Актуелно

Таравари: Не сум бил на одмор, а ВМРО-ДПМНЕ нека ја пријави со име и презиме починатата пациентка за да се преземат мерки

13/08/2017 - 15:37 573 прегледи
Таравари: Не сум бил на одмор, а ВМРО-ДПМНЕ нека ја пријави со име и презиме починатата пациентка за да се преземат мерки