Критики кон Трамп бидејќи не ги осудил десничарите кои заговараат за бела супремација - А1он
Почетна Свет Критики кон Трамп бидејќи не ги осудил десничарите кои заговараат за бела супремација
Свет

Критики кон Трамп бидејќи не ги осудил десничарите кои заговараат за бела супремација

13/08/2017 - 14:43 44 прегледи
Критики кон Трамп бидејќи не ги осудил десничарите кои заговараат за бела супремација