ВМРО-ДПМНЕ Струга: Нерешавањето на проблемот со депониите во струшко претставува опасност по здравјето на луѓето - А1он
Почетна Македонија ВМРО-ДПМНЕ Струга: Нерешавањето на проблемот со депониите во струшко претставува опасност по здравјето на луѓето
Македонија

ВМРО-ДПМНЕ Струга: Нерешавањето на проблемот со депониите во струшко претставува опасност по здравјето на луѓето

13/08/2017 - 14:42 47 прегледи
ВМРО-ДПМНЕ Струга: Нерешавањето на проблемот со депониите во струшко претставува опасност по здравјето на луѓето