Трпески: Неизградбата на автопатот Кичево-Охрид ги доведува во прашање веќе започнатите странски инвестиции - А1он
Почетна Економија Трпески: Неизградбата на автопатот Кичево-Охрид ги доведува во прашање веќе започнатите странски инвестиции
Економија

Трпески: Неизградбата на автопатот Кичево-Охрид ги доведува во прашање веќе започнатите странски инвестиции

13/08/2017 - 14:30 168 прегледи
Трпески: Неизградбата на автопатот Кичево-Охрид ги доведува во прашање веќе започнатите странски инвестиции