Тројца македонски уметници учествуваат на ликовната колонија „Палета“ во Белград - А1он
Почетна Култура Тројца македонски уметници учествуваат на ликовната колонија „Палета“ во Белград
Култура

Тројца македонски уметници учествуваат на ликовната колонија „Палета“ во Белград

13/08/2017 - 14:10 190 прегледи
Тројца македонски уметници учествуваат на ликовната колонија „Палета“ во Белград