Се уште активен пожарот над Кондово, нема опасност за куќите - А1он
Почетна Македонија Се уште активен пожарот над Кондово, нема опасност за куќите
Македонија

Се уште активен пожарот над Кондово, нема опасност за куќите

13/08/2017 - 10:13 58 прегледи
Се уште активен пожарот над Кондово, нема опасност за куќите