Во Виена претставување на проектот „Како да се направи фестивал со 100 и 1.000.000 евра?“ - А1он
Почетна Македонија Во Виена претставување на проектот „Како да се направи фестивал со 100 и 1.000.000 евра?“
Македонија

Во Виена претставување на проектот „Како да се направи фестивал со 100 и 1.000.000 евра?“

13/08/2017 - 09:04 39 прегледи
Во Виена претставување на проектот „Како да се направи фестивал со 100 и 1.000.000 евра?“