Со голем концерт одбележани 70 години од постоењето на КУД „Мирче Ацев“ од Прилеп - А1он
Почетна Култура Со голем концерт одбележани 70 години од постоењето на КУД „Мирче Ацев“ од Прилеп
Култура

Со голем концерт одбележани 70 години од постоењето на КУД „Мирче Ацев“ од Прилеп

13/08/2017 - 08:57 80 прегледи
Со голем концерт одбележани 70 години од постоењето на КУД „Мирче Ацев“ од Прилеп