Тарнбул: Австралија ќе им помогне на САД при евентуален напад од Северна Кореја - А1он Advertisement
Почетна Свет Тарнбул: Австралија ќе им помогне на САД при евентуален напад од Северна Кореја
Свет

Тарнбул: Австралија ќе им помогне на САД при евентуален напад од Северна Кореја

12/08/2017 - 20:01 138 прегледи
Тарнбул: Австралија ќе им помогне на САД при евентуален напад од Северна Кореја