Се зголеми постизборното насилство во Кенија, опозицијата тврди дека безбедносните сили убиле повеќе од 100 лица - А1он Advertisement
Почетна Свет Се зголеми постизборното насилство во Кенија, опозицијата тврди дека безбедносните сили убиле повеќе од 100 лица
Свет

Се зголеми постизборното насилство во Кенија, опозицијата тврди дека безбедносните сили убиле повеќе од 100 лица

12/08/2017 - 19:37 81 прегледи
Се зголеми постизборното насилство во Кенија, опозицијата тврди дека безбедносните сили убиле повеќе од 100 лица