Џонсон: Лондон се стреми кон дипломатско решавање на кризата со Северна Кореја - А1он
Почетна Свет Џонсон: Лондон се стреми кон дипломатско решавање на кризата со Северна Кореја
Свет

Џонсон: Лондон се стреми кон дипломатско решавање на кризата со Северна Кореја

12/08/2017 - 17:59 144 прегледи
Џонсон: Лондон се стреми кон дипломатско решавање на кризата со Северна Кореја