ВМРО-ДПМНЕ: За само 70 дена Тевдовски успеа да го задолжи секој граѓанин за над 3100 денари - А1он
Почетна Економија ВМРО-ДПМНЕ: За само 70 дена Тевдовски успеа да го задолжи секој граѓанин за над 3100 денари
Економија

ВМРО-ДПМНЕ: За само 70 дена Тевдовски успеа да го задолжи секој граѓанин за над 3100 денари

12/08/2017 - 15:02 170 прегледи
ВМРО-ДПМНЕ: За само 70 дена Тевдовски успеа да го задолжи секој граѓанин за над 3100 денари