Астероид во октомври ќе мине близу Земјата - А1он
Почетна МагазинТехнологија Астероид во октомври ќе мине близу Земјата
Технологија

Астероид во октомври ќе мине близу Земјата

12/08/2017 - 13:34 149 прегледи
Астероид во октомври ќе мине близу Земјата