(ВИДЕО) Тунтев: Пратениците од СДСМ нема да учествуваат во бесмислената расправа за разрешување на Зврлевски - А1он
Почетна Македонија (ВИДЕО) Тунтев: Пратениците од СДСМ нема да учествуваат во бесмислената расправа за разрешување на Зврлевски
Македонија

(ВИДЕО) Тунтев: Пратениците од СДСМ нема да учествуваат во бесмислената расправа за разрешување на Зврлевски

12/08/2017 - 13:20 366 прегледи
(ВИДЕО) Тунтев: Пратениците од СДСМ нема да учествуваат во бесмислената расправа за разрешување на Зврлевски