„Букви за уживање“ - инсталација на македонски автори на фестивалот „Сигет“ - А1он
Почетна Култура „Букви за уживање“ – инсталација на македонски автори на фестивалот „Сигет“
Култура

„Букви за уживање“ – инсталација на македонски автори на фестивалот „Сигет“

11/08/2017 - 15:38 25 прегледи
„Букви за уживање“ – инсталација на македонски автори на фестивалот „Сигет“