Буџетскиот дефицит на Турција во јуни достигна 3,76 милијарди долари - А1он Advertisement
Почетна Економија Буџетскиот дефицит на Турција во јуни достигна 3,76 милијарди долари
Економија

Буџетскиот дефицит на Турција во јуни достигна 3,76 милијарди долари

11/08/2017 - 12:33 54 прегледи
Буџетскиот дефицит на Турција во јуни достигна 3,76 милијарди долари