На Антарктикот пронајден совршено зачуван 106 години стар овошен колач - А1он
Почетна МагазинПатувања На Антарктикот пронајден совршено зачуван 106 години стар овошен колач
Патувања

На Антарктикот пронајден совршено зачуван 106 години стар овошен колач

11/08/2017 - 12:20 507 прегледи
На Антарктикот пронајден совршено зачуван 106 години стар овошен колач