ЕУ: Под санкции е ставена и државната Банка за надворешна трговија на Северна Кореја - А1он
Почетна Економија ЕУ: Под санкции е ставена и државната Банка за надворешна трговија на Северна Кореја
Економија

ЕУ: Под санкции е ставена и државната Банка за надворешна трговија на Северна Кореја

10/08/2017 - 16:32 110 прегледи
ЕУ: Под санкции е ставена и државната Банка за надворешна трговија на Северна Кореја