Новиот „Ауди А3“ пристигнува во 2019 година, дефинитивно без варијантата со три врати - А1он
Почетна СпортАвтомобилизам Новиот „Ауди А3“ пристигнува во 2019 година, дефинитивно без варијантата со три врати
Автомобилизам

Новиот „Ауди А3“ пристигнува во 2019 година, дефинитивно без варијантата со три врати

10/08/2017 - 16:01 252 прегледи
Новиот „Ауди А3“ пристигнува во 2019 година, дефинитивно без варијантата со три врати