„Мерцедес“ подготвува нова ексклузива со значката на „Мајбах“ - А1он
Почетна СпортАвтомобилизам „Мерцедес“ подготвува нова ексклузива со значката на „Мајбах“
Автомобилизам

„Мерцедес“ подготвува нова ексклузива со значката на „Мајбах“

10/08/2017 - 09:54 195 прегледи
„Мерцедес“ подготвува нова ексклузива со значката на „Мајбах“