Повеќе од 60 илјади луѓе ги откажале нарачките за „Тесла Модел 3“ - А1он
Почетна СпортАвтомобилизам Повеќе од 60 илјади луѓе ги откажале нарачките за „Тесла Модел 3“
Автомобилизам

Повеќе од 60 илјади луѓе ги откажале нарачките за „Тесла Модел 3“

07/08/2017 - 09:09 644 прегледи
Повеќе од 60 илјади луѓе ги откажале нарачките за „Тесла Модел 3“