„Тврдокорни“ со порака до Борисов, Заев и Георгиевски: „Тука е Македонија и вие не заслужувате да го дишете нејзиниот воздух“! - А1он
Почетна Македонија „Тврдокорни“ со порака до Борисов, Заев и Георгиевски: „Тука е Македонија и вие не заслужувате да го дишете нејзиниот воздух“!
Македонија

„Тврдокорни“ со порака до Борисов, Заев и Георгиевски: „Тука е Македонија и вие не заслужувате да го дишете нејзиниот воздух“!

27/07/2017 - 22:02 1,290 прегледи
„Тврдокорни“ со порака до Борисов, Заев и Георгиевски: „Тука е Македонија и вие не заслужувате да го дишете нејзиниот воздух“!