Турски бизнисмени од Адијаман ги истражуваат можностите за соработка со македонски компании - А1он
Почетна Економија Турски бизнисмени од Адијаман ги истражуваат можностите за соработка со македонски компании
Економија

Турски бизнисмени од Адијаман ги истражуваат можностите за соработка со македонски компании

26/07/2017 - 14:17 334 прегледи
Турски бизнисмени од Адијаман ги истражуваат можностите за соработка со македонски компании