(ВИДЕО) Интервју со Димовски: Ќе барам отштета од СЈО, остро ќе се спротивставиме на одложување на локалните избори - А1он
Почетна Видео (ВИДЕО) Интервју со Димовски: Ќе барам отштета од СЈО, остро ќе се спротивставиме на одложување на локалните избори
Видео

(ВИДЕО) Интервју со Димовски: Ќе барам отштета од СЈО, остро ќе се спротивставиме на одложување на локалните избори

22/07/2017 - 16:25 7,063 прегледи
(ВИДЕО) Интервју со Димовски: Ќе барам отштета од СЈО, остро ќе се спротивставиме на одложување на локалните избори