Фронт на народот, фронт за Македонија бара итно деблокирање на буџетот - А1он
Почетна Економија Фронт на народот, фронт за Македонија бара итно деблокирање на буџетот
Економија

Фронт на народот, фронт за Македонија бара итно деблокирање на буџетот

23/12/2012 - 15:25 620 прегледи
Фронт на народот, фронт за Македонија бара итно деблокирање на буџетот