Почна постапката за изградба на врмена депонија во општина Гевгелија - А1он
Почетна Македонија Почна постапката за изградба на врмена депонија во општина Гевгелија
Македонија

Почна постапката за изградба на врмена депонија во општина Гевгелија

18/07/2017 - 11:40 43 прегледи
Почна постапката за изградба на врмена депонија во општина Гевгелија