Турскиот парламент ја продолжи вонредната состојба за уште три мeсеци - А1он Advertisement
Почетна Вести Турскиот парламент ја продолжи вонредната состојба за уште три мeсеци
Вести

Турскиот парламент ја продолжи вонредната состојба за уште три мeсеци

17/07/2017 - 20:36 55 прегледи
Турскиот парламент ја продолжи вонредната состојба за уште три мeсеци