Лажна сметка од вечерата меѓу Макрон и Трамп од 82.000 евра - А1он Advertisement
Почетна Свет Лажна сметка од вечерата меѓу Макрон и Трамп од 82.000 евра
Свет

Лажна сметка од вечерата меѓу Макрон и Трамп од 82.000 евра

17/07/2017 - 19:27 2,192 прегледи
Лажна сметка од вечерата меѓу Макрон и Трамп од 82.000 евра