По невремето на Халкидики само едно македонско семејство се обратило до конзулатот во Солун - А1он Advertisement
Почетна Македонија По невремето на Халкидики само едно македонско семејство се обратило до конзулатот во Солун
Македонија

По невремето на Халкидики само едно македонско семејство се обратило до конзулатот во Солун

17/07/2017 - 18:22 6,008 прегледи
По невремето на Халкидики само едно македонско семејство се обратило до конзулатот во Солун