Проштална средба на претседателот Иванов со чешкиот амбасадор Мирослав Рамеш - А1он
Почетна Македонија Проштална средба на претседателот Иванов со чешкиот амбасадор Мирослав Рамеш
Македонија

Проштална средба на претседателот Иванов со чешкиот амбасадор Мирослав Рамеш

17/07/2017 - 16:19 37 прегледи
Проштална средба на претседателот Иванов со чешкиот амбасадор Мирослав Рамеш