Помош од Воената академија и АРМ за Дневниот центар за лица со посебни потреби од Неготино - А1он
Почетна Македонија Помош од Воената академија и АРМ за Дневниот центар за лица со посебни потреби од Неготино
Македонија

Помош од Воената академија и АРМ за Дневниот центар за лица со посебни потреби од Неготино

17/07/2017 - 16:14 50 прегледи
Помош од Воената академија и АРМ за Дневниот центар за лица со посебни потреби од Неготино