Неуспехот на преговорите за Кипар го продлабочува јазот меѓу ЕУ и Турција - А1он
Почетна Регион Неуспехот на преговорите за Кипар го продлабочува јазот меѓу ЕУ и Турција
Регион

Неуспехот на преговорите за Кипар го продлабочува јазот меѓу ЕУ и Турција

17/07/2017 - 15:31 71 прегледи
Неуспехот на преговорите за Кипар го продлабочува јазот меѓу ЕУ и Турција