Пакистанскиот Врховен суд го испитува потеклото на имотот на премиерот Шариф - А1он
Почетна Свет Пакистанскиот Врховен суд го испитува потеклото на имотот на премиерот Шариф
Свет

Пакистанскиот Врховен суд го испитува потеклото на имотот на премиерот Шариф

17/07/2017 - 15:19 38 прегледи
Пакистанскиот Врховен суд го испитува потеклото на имотот на премиерот Шариф