Турската Влада предложи продолжување на вонредната состојба - А1он Advertisement
Почетна Регион Турската Влада предложи продолжување на вонредната состојба
Регион

Турската Влада предложи продолжување на вонредната состојба

17/07/2017 - 15:14 33 прегледи
Турската Влада предложи продолжување на вонредната состојба