Град Скопје ќе доставува решенија за наплата на заостанат долг за данок на имот и фирмарина - А1он
Почетна Македонија Град Скопје ќе доставува решенија за наплата на заостанат долг за данок на имот и фирмарина
Македонија

Град Скопје ќе доставува решенија за наплата на заостанат долг за данок на имот и фирмарина

17/07/2017 - 13:53 275 прегледи
Град Скопје ќе доставува решенија за наплата на заостанат долг за данок на имот и фирмарина