Започна регулацијата на речното корито на Липковска река - А1он
Почетна Македонија Започна регулацијата на речното корито на Липковска река
Македонија

Започна регулацијата на речното корито на Липковска река

17/07/2017 - 13:51 234 прегледи
Започна регулацијата на речното корито на Липковска река