„Мајкрософт“ се здружи со Бе-Ем-Ве за воведување Скајп во автомобилите - А1он
Почетна МагазинТехнологија „Мајкрософт“ се здружи со Бе-Ем-Ве за воведување Скајп во автомобилите
Технологија

„Мајкрософт“ се здружи со Бе-Ем-Ве за воведување Скајп во автомобилите

17/07/2017 - 13:06 50 прегледи
„Мајкрософт“ се здружи со Бе-Ем-Ве за воведување Скајп во автомобилите