(ВИДЕО) Тевдовски: Со ребалансот сериозно кратење на сите непродуктивни трошоци - А1он
Почетна Економија (ВИДЕО) Тевдовски: Со ребалансот сериозно кратење на сите непродуктивни трошоци
Економија

(ВИДЕО) Тевдовски: Со ребалансот сериозно кратење на сите непродуктивни трошоци

17/07/2017 - 12:45 196 прегледи
(ВИДЕО) Тевдовски: Со ребалансот сериозно кратење на сите непродуктивни трошоци