Министерот Саљији се сретна со британскиот амбасадор Гарет - А1он
Почетна Македонија Министерот Саљији се сретна со британскиот амбасадор Гарет
Македонија

Министерот Саљији се сретна со британскиот амбасадор Гарет

17/07/2017 - 12:20 38 прегледи
Министерот Саљији се сретна со британскиот амбасадор Гарет