Почна расправата по ребалансот на Буџетот во Комисијата за финансирање и буџет - А1он
Почетна Актуелно Почна расправата по ребалансот на Буџетот во Комисијата за финансирање и буџет
Актуелно

Почна расправата по ребалансот на Буџетот во Комисијата за финансирање и буџет

17/07/2017 - 12:08 92 прегледи
Почна расправата по ребалансот на Буџетот во Комисијата за финансирање и буџет