Ѓуленистите на суд ќе се појават во униоформи како во Гвантанамо - А1он
Почетна Вести Ѓуленистите на суд ќе се појават во униоформи како во Гвантанамо
Вести

Ѓуленистите на суд ќе се појават во униоформи како во Гвантанамо

17/07/2017 - 11:05 181 прегледи
Ѓуленистите на суд ќе се појават во униоформи како во Гвантанамо