Шест лица убиени за време на неофицијалниот референдум во Венецуела - А1он
Почетна Свет Шест лица убиени за време на неофицијалниот референдум во Венецуела
Свет

Шест лица убиени за време на неофицијалниот референдум во Венецуела

17/07/2017 - 09:38 33 прегледи
Шест лица убиени за време на неофицијалниот референдум во Венецуела