Најмногу дожд во Гевгелија, најстудено во Маврво и Крушево - А1он
Почетна Македонија Најмногу дожд во Гевгелија, најстудено во Маврво и Крушево
Македонија

Најмногу дожд во Гевгелија, најстудено во Маврво и Крушево

17/07/2017 - 09:17 152 прегледи
Најмногу дожд во Гевгелија, најстудено во Маврво и Крушево